Sajam finansiranja u Čačku

Sa idejom da ovo preraste u tradicionalan susret privrednika i finansijskih institucija prvi sajam finansiranja biće održan u Čačku, 10. juna 2015. godine, u periodu između 12 i 16 časova, u Domu kulture Čačak, Trg ustanka 2-6.

Organizatori ovog događaja su USAID Projekat za bolje uslove poslovanja, Regionalna privredna komora Kraljevo – kancelarija u Čačku, Forum privrednika Čačka i Grad Čačak.

Sajam finansiranja prva je u nizu aktivnosti u okviru projekta “Inicijativa za unapređenje finansiranja malih i srednjih preduzeća u Čačku”, koja će obuhvatati aktivnosti poput obuke privrednika na temu boljeg upravljanja i pribavljanja finansijskih sredstava, unapređenja likvidnosti, boljeg korišćenja adekvatnih i novih finansijskih proizvoda, unapređenja odnosa između finansijskih institucija i firmi, kreiranja programa finansijske pomoći firmama od strane grada Čačka i finansijskih institucija, itd. Osnovni cilj projekta je da omogućimo bolje i povoljnije finansiranje čačanskoj privredi.

Sajam je zamišljen kao interaktivan događaj, na kom će firme imati mogućnost da:

  • Razmene mišljenja sa preko 16 finansijskih institucija (poput banaka, lizing kompanija, faktoring kuća i sličnih) i postave im sva pitanja, dobiju savete, prodiskutuju sa njima o tome šta je najbolje za konkretnu firmu
  • Saznaju sve o novim finansijskim proizvodima koji možda bolje prate njihov biznis
  • Učestvuju na radionici na temu kako bolje upravljati likvidnošću, i kako proveriti svoje kupce i dobavljače, na praktičnim primerima
  • Nauče šta sve ulazi u cenu kredita i kako tražiti povoljniji kredit

Učešće na Sajmu je potpuno besplatno i dostupno svim zainteresovanim firmama.

Pozivno pismo - sajam finansiranja u Čačku

 

 

Novosti

26.10.2017 - Javni dijalog na temu alternativnog načina finansiranja MSP u Srbiji

20.09.2017 - Srbiji su potrebni alternativni izvori finansiranja

>>> Arhiva <<<
 
 Regulatorne reforme u privredi
     

Grantovi
 

Monitoring & Evaluacija